Rakennustelineet
pettivät viimeisen kerran

Eikö asioita voisi tehdä fiksummin, kysyi Veli-Matti itseltään saneerattuaan ulkoseiniä kaksi vuosikymmentä huojuvilla rakennustelineillä.

Rakennustelineiden pystyttäminen vie aikaa. Ne jättävät ikävät jäljet pihamaahan, ja niissä työskentely on paitsi hankalaa myös vaarallista.

Kerran rakennustelineen seinäkiinnitys petti. Teline rämähti pihaan ja Veli-Matti päätyi sairasvuoteelle. Ranteet murskana mies päätti vihdoin toteuttaa kauan kyteneen ideansa.

Alkoi vuosien kehitystyö

Idea uudenlaisesta nostimesta oli valmis toteutettavaksi. Toisin kuin perinteisissä nostimissa tai rakennustelineissä, uudessa nostimessa kaikki työvälineet olisivat käden ulottuvilla eikä arvokasta työaikaa kuluisi edestakaisin kulkemiseen.

Uudessa nostimessa työasento olisi aina paras mahdollinen. Hankalat työasennot nimittäin heikentävät työn laatua, kun joutuu lyömään nauloja väärästä kulmasta tai kun pensseli ei yllä vaikeapääsyisiin nurkkiin.

Kun nostin valmistui, se sai nimekseen Rapunostin.

Uusi nostin oli enää tiimiä vailla

Rapunostin liikkuu ketterästi talon seinustalla. Se tehostaa työntekoa eikä jätä syviä jälkiä pihamaahan. Nostin mahdollistaa työnteon aina parhaimmasta mahdollisesti asennosta käsin, minkä ansiosta työntekijät pystyvät huippusuoritukseen.

Enää Rapunostin oli tiimiä vailla. Tiimin tulisi olla kokenut ja suhtautua intohimolla ulkoverhousremontteihin. Sillä siihen tehtävään Rapunostin oli varta vasten suunniteltu.

Niin syntyi Raputeam.

Rapunostimella remontti sujuu tyylillä

Pihaan ei jää rumia jälkiä ja se pysyy siistinä koko remontin ajan

Iso työskentelypinta-ala ja hyvä työasento mahdollistavat 
laadukkaamman lopputuloksen

Kaikki rakennustarvikkeet liikkuvat nostimen mukana

Aikaa ei kulu tarvikkeiden edestakaisin kuljettamiseen

Nostin on varta vasten suunniteltu ulkoverhous- ja maalaustöihin

Aloita oma ulkoverhousremonttisi selvittämällä ulkoverhouksen kunto

REMONTIN SUUNNITTELU alkaa maksuttomalla kuntokartoituksella.

Käynnin aikana saat asiantuntevan arvion ulkoseinien kunnosta sekä hyödyllistä tietoa ulkoverhousremontista. Myös sisärakenteiden kunto arvioidaan.

Perusteellisen kuntoraportin pohjalta sopiva ulkoverhousremontti on helppo valita asiantuntijan opastuksella.

Tilaa maksuton kartoitus

Voita remonttilahjakortti
arvo 5000 €

Arvomme 5000 € arvoisen remonttilahjakortin, jonka voit käyttää Raputeamin palveluihin. Remontin jo tilanneille hyvitämme 5000 € voiton osuessa kohdalle.

Tilaa maksuton raportti talosi ulkoseinien kunnosta ja selvitä remontin hinta

Tilaa maksuton kartoitus