Sopisitko sinä 
Raputeamiin?

Etsimme hyviä tyyppejä työskentelemään ulkoverhousremonttien mielenkiintoiseen maailmaan.

Avoimet tehtävät

Etsimme asiakashankkijaa Pirkanmaalle

Tule julkisivuremonttien myyjäksi Pirkanmaalle

Tule julkisivuremonttien myyjäksi Varsinais-Suomeen

Meillä pääset toteuttamaan itseäsi alan näköalapaikalla. Töitä on tarjolla sekä vastuulliselle ammattiasentajalle että uransa alkuaskeleita ottavalle avustavalle asentajalle. 

Lisäksi haemme myyjiä. Myyjät saavat vahvan asiakashankintatuen ja verrattoman palvelukonseptin myytäväkseen. Myyjällä on myös iso vastuu remontin toteutumisessa yhdessä asentajien kanssa.  

OLI TEHTÄVÄSI MIKÄ TAHANSA, olet mukana uraauurtavan palvelukonseptin kehittämisessä ja pääset vaikuttamaan uusien toimintatapojen syntyyn.

Raputeam koostuu tiimeistä, jonka jäsenet toimivat tiiviissä yhteistyössä toistensa ja asiakkaidensa kanssa. Tiimi koostuu myyjästä, kahdesta asentajaparista ja kahdesta Rapunostimesta.

Alan suunnannäyttäjä

Raputeamin tarina alkoi Veli-Matin kysyessään itseltään, eikö asioita voisi tehdä fiksummin. Toimintatapojen jatkuva kehittäminen on syvällä yrityksemme luonteessa. Samaa toivomme jokaiselta työntekijältämme.

Lähetä meille avoin hakemus ja ansioluettelosi, niin olemme yhteydessä.

Lähetä hakemus

Lähetä hakemus sähköpostiosoitteeseen info@raputeam.com.

Voita remonttilahjakortti
arvo 5000 €

Arvomme 5000 € arvoisen remonttilahjakortin, jonka voit käyttää Raputeamin palveluihin. Remontin jo tilanneille hyvitämme 5000 € voiton osuessa kohdalle.

Tilaa maksuton raportti talosi ulkoseinien kunnosta ja selvitä remontin hinta

Tilaa maksuton kartoitus