Rakennustyöntekijä vastuuasentajan työpariksi, Varsinais-Suomi (2 paikkaa) 

Tule töihin kasvavaan ulkoverhousremontteihin erikoistuneeseen yritykseen. Raputeamissa pääset aidosti vaikuttamaan uusien toimintatapojen syntyyn ja sinulla on tärkeä tehtävä olla mukana palvelun kehittämisessä. Tavoitteemme on tarjota Suomen parasta palvelua ja työn jälkeä asiakkaillemme - mutta myös uusia rakennusalalla vallitsevia vanhoja tapoja.

Nyt haemme työparia vastuuasentajallemme. Voit olla vasta urasi alkuvaiheissa, sillä saat kannustavaa ja ammattimaista ohjausta ja koulutusta tehtävääsi. Kokemuksen puutteen korvaat palavalla halulla oppia käsillä tekemisen taidon rakennusalalla.

Olet luonteeltasi tarkka, ahkera ja idearikas. Nautit uuden luomisesta ja koet onnistumisen tunteen, kun työ on viimeistä pensselin vetoa myöten viimeistelty.

Raputeam tarjoaa:

  • Kiinnostavan urapolun rakennusalalla
  • Mahdollisuuden vaikuttaa omaan työskentelyyn
  • Kokeneen ja innostavan tiimin
  • Kilpailukykyisen palkan

Lähetä hakemus

Lähetä avoin hakemus sähköpostiosoitteeseen info@raputeam.com.

Lisätietoja tehtävästä antaa Juha Karppi puh. 040 835 8028

Alan suunnannäyttäjä

Raputeam on erikoistunut omakotitalon ulkoverhousremontteihin. Teemme työn omalla Rapunostimellamme, joka korvaa rakennustelineet ja tehostaa työntekoa. Toimintatapojen jatkuva kehittäminen on syvällä yrityksemme luonteessa. Sitä toivomme myös jokaiselta työntekijältämme.

Voita remonttilahjakortti
arvo 5000 €

Arvomme 5000 € arvoisen remonttilahjakortin, jonka voit käyttää Raputeamin palveluihin. Remontin jo tilanneille hyvitämme 5000 € voiton osuessa kohdalle.

Tilaa maksuton raportti talosi ulkoseinien kunnosta ja selvitä remontin hinta

Tilaa maksuton kartoitus